Baggrund

Hvorfor kommunikerer jeg telepatisk med dyr?

Læs herunder min historie om, hvordan en ulykke viser sig at være en spirituel opvågning med kraftig sanseforstærkning opløftet af guddommelige energier! Denne gave bliver springbrættet ind i arbejdet med dyrene!

 

 

 

 

Når en hjernerystelse er en vækkelse i forklædning

Jeg opfatter mig selv som et helt almindeligt menneske som lever et ganske almindeligt liv med familie, job og en travl hverdag. Af natur er jeg et positivt, rationelt tænkende og følende individ som bedst kan forholde mig til realiteterne og til det jeg oplever her og nu. På sin vis er det ret afgørende for mig, at ting og fænomener kan erfares personligt og bevises empirisk. Jeg er hverken religiøs eller søgende i nogen retning. Jeg er faktisk ganske tilfreds med min tilværelse. Da jeg også er en stor pragmatiker, har jeg accepteret og affundet mig med livets vilkår og muligheder som de nu engang fremstår for mig. 

Mit liv slår så en stor koldbøtte i efteråret 2016, da jeg pådrager mig en hjernerystelse efter et kraftigt slag i hovedet fra en hest. Det bliver en omfattende omvæltning og begyndelsen til et helt nyt liv!

 

Imens jeg nu er påvirket af hjernerystelsens mange svære symptomer, har mine sanser også åbnet sig med eksplosiv kraft. Min bevidsthed arbejder nu på et højere niveau! Det er så overraskende for mig, at jeg næsten heller ikke selv forstår hvad der sker med mig. Min evne til at opfange alle typer af energier er nu pludselig som genfødt. Jeg er helt åben for sanseindtryk, og min intuition er blevet så forstærket, at den styrer min oplevelse af tilværelsen. 

Dette resulterer i, at jeg nu oplever:

- stærk telepatisk kontakt med dyr (jeg opfanger deres tanker, følelser og indre billeder)

- mine healende evner som kan løsne ubalancer i både mennesker og dyr

- kan se/mærke afdøde personer

- forskellige personers energier omkring mig

- aurasyn

- en markant sanseforstærkning på alle fronter - livets intensitet bliver stærkere 

- at min krop fortæller mig præcis hvad den (ikke) har brug for af mad, følelser, relationer, steder, opgaver, oplevelser m.m.

- en sprudlende kreativitet i mit indre som bare vil ud helt spontant 

- en følelse af at jeg i det hele taget er opløftet og støttet af stærke og kærlige energier omkring mig

 Alle disse oplevelser har skabt en afgørende forandring i min tilværelse. De præger nu mit syn på livet, dyr, mine medmennesker og mine egne livsopgaver. Jeg er nu trådt ind på en velsignet vej i en livslang rejse, og jeg har aldrig haft det bedre i hverken krop, sind og sjæl.  

 

 

Maria Dose Jørgensen

Hesteejer, dressurrytter, hobbyavler og dyreven gennem hele livet

Uddannet clairvoyant vejleder på Dyreclairvoyanceskolen 2018

Under uddannelse til manuel hesteterapeut i kranial osteopati 2017

Uddannet Cand. mag. Syddansk Universitet, lektor i Dansk og Samfundsfag