Referencer

Fredag havde jeg Maria ude til min pige her! Det var en helt fantastisk oplevelse, som faktisk ikke rigtig kan forklares! 
Amarni er en hoppe jeg har i ridning, men som jeg har fået et ganske særligt bånd til den tid hun har været hos mig, derfor havde jeg en masse spørgsmål og ikke mindst bekymringer om fremtiden. 
Jeg har selv en form for “evne” til at opfatte signaler og forstå hesten på en lidt uforklarlig måde! 
Så jeg havde selv opfattet nogle ting og havde en ide om hvad jeg mente Amarni havde “fortalt” og hvor hun gerne ville hen med livet! Og ALT blev bekræftet af Maria ! 
Det er den vildeste oplevelse jeg har haft! Maria er et utroligt varmt, roligt og hjerteligt menneske med en utrolig evne til at videreformulere hestens signaler ! Det var så uvirkeligt at stå der ved siden af, og vide en masse ting - som Maria aldrig kunne vide! Som kun hesten og jeg ved! Og derefter få dem fortalt af Maria præcis som de var og er!

Selv tanker - tanker kun jeg har haft og delt med hesten.. omkring føl, og at jeg selv ville ha mit næste barn samtidig med jeg havde føl.. så følle var klar når baby ikke var baby mere osv. Tanker kun jeg har haft ! Dem fortalte Maria om! Hestens kærlighed til mig - hendes helbred - angsten for traileren - fortiden og fremtiden .. alt vi kom ind på passede og det hele var så følelsesladet ! 
Jeg fik svar på de ting jeg tænkte jeg vidste, men bestemt også en masse ny viden! Og brugbar viden! 
Og! Det vigtigste af alt! Jeg har haft en HELT anderledes hest siden Maria var der! Helt og aldeles positivt! Vi fik det lille skub vi manglede, for at alt forståelse bare er der! Faktisk mest mig selv, som virkelig fik indset at jeg skal stole på mig selv! For det jeg gør er helt rigtigt! 
Jeg har en hest som hviler meget i sig selv, og har gjort det længe nu, men efter Marias besøg var det som om en lille “byrde “ kom af Amarnis skuldre .. hun havde fået sagt alt hun ville ! 
Det kan ikke beskrives som andet end helt ubeskriveligt fantastisk!

Jeg vil virkelig fra hjertet anbefale at få Maria ud, uanset hvad det omhandler .. det kan gøre underværker, selv for den mest velfungerende hest! Heste lyver aldrig ! 
Maria er hammer dygtig - ærlig og realistisk! 
Kan kun give alle de varmeste anbefalinger med herfra! Det er ikke sidste gang jeg får hende ud til mine heste! 
Tro på jer selv og hvad hestene fortæller - hvad mavefornemmelsen siger .. at lytte er en kunst og en kæmpe gave! 
Af ❤️ tak Maria for den vilde oplevelse! Vi ses snart igen!

Matilde Emilie Hoigaard Hansen med hoppen Armani

"Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har ikke et sekund i tvivl fra starten af, om at det var Prins, som Maria havde kontakt til. 
Jeg stillede nogle spørgsmål og havde en besked til Prins, som Maria stillede og videre formidlede, og historien eller fortællingen det førte til, var MIN Prins.! 
Maria tog særligt hensyn til mig som person, og vi fandt sammen en god løsning for hvordan jeg kunne håndtere at skulle snakke omkring telepatien, da jeg selv er meget følsom som person, og bliver påvirket på godt og ondt. 
Kæmpe ros herfra og det er bestemt ikke sidste gang jeg har benyttet mig af hendes evner, der er en stor gave, for sådan en som mig, der søger en dybere forståelse og connection med mine dyr."

Natascha Lund Andersen med ponyen Prins

"Det var helt fantastisk! Maria gav mig indblik i, hvordan min hest har det og hvad hun gerne vil have, og hun gav os nogle redskaber vi kunne arbejde videre med"

Dikte Hedegaard Larsen og hoppen Gaia

Mødet med shetlænderen Rambo - min skepsis blev sendt i skammekrogen

"Jeg blev i sommers gjort opmærksom på Maria og hendes kontakt med dyr, og trods min skepsis, som blandt andet bunder i mit daglige virke med naturvidenskabelige ting, der kan måles og vejes, blev jeg alligevel nysgerrig på, hvor meget Maria i virkeligheden kunne finde ud af om mine heste.

I sensommeren havde jeg så fornøjelsen af lade Maria ”tale” med den lille shetlænder vallak Rambo på 21 år, som vi har til låns. Til trods for, at jeg kender meget til hans baggrund, var der stadig områder, jeg var nysgerrig omkring, både med hensyn til hans nuværende ridning med min datter på 6 år og på nogle af hans oplevelser indtil nu.

Jeg havde på forhånd kun fortalt Maria ganske lidt om Rambo, inden hun fik kontakt med ham. For jeg var bestemt ikke overbevist om, hvorvidt det helt kunne passe. Men sikken overraskelse det var at høre, hvor meget hun fik ud af kontakten med ham. Han sætter stor pris på min datter og er ikke træt af hverken små stævner eller lidt let ridning. Han føler sig, trods sin alder, ganske rask og rørig. Han kunne desuden fortælle, at han savnede to specifikke heste, og beskrev dem af udseende, begge større end ham, og den ene med specielle farver. Den ene vidste jeg straks hvem var, for han havde delt boks og fold med en nordbagge i 12 år, mens den anden ikke rigtig sagde mig noget. Men efter min efterfølgende samtale med Maria, kontaktede jeg hans ejer, som med det samme vidste, hvilken hest der var tale om. Hun kunne også fortælle historier om de heste og deres omgang med Rambo, der var stort set identisk med det Maria fortalte. F.eks. at Rambo i sine unge dage, havde været en rigtig lille fræk hest og ofte lavede ballade på folden og i stalden med de to andre heste. Og så må jeg indrømme, at min skepsis blev gjort til skamme, for det var jo bestemt ikke noget, jeg havde kunne fortælle hende om på forhånd, da jeg jo ikke engang selv vidste noget om det.

Hvad der var endnu mere spektakulært, var, at Maria kunne fortælle, at min lille vallak oplevede, at der var personer i stalden, der generede de andre heste, og særligt en anden lille pony. Ejeren af opstaldningsstedet oplevede også en vis utryghed/uro hos hestene på forskellige tidspunkter, og synes ind i mellem, det var som om, der var andre til stede, til trods for at hun var alene i stalden. Maria fornemmede hurtigt, at det drejede sig om to afdøde. Efter samtale med ejeren af stedet og jeg, fik Maria kontakt til dem og hjulpet dem videre. Siden da har vi ikke oplevet noget til uro i stalden eller fornemmelsen af andres tilstedeværelse. At dette kunne afhjælpes blot ved, at Maria fik kontakt til Rambo, er noget jeg ikke helt fatter i dag. Om man så vil vælge at tro på det eller ej, så peger flere og flere ting jo i den retning.

Så ja, jeg er i hvert fald blevet overbevist om, at der må være mere mellem himmel og jord, end vi lige går og ser i det daglige."

                                                                                 Helle Lemvig Olsen med ponyen Rambo

Maria er super dygtig og sagde ting som passede præcis på mine hunde. Efter vores telefonsamtale kan jeg virkelig mærke forbedring. Jeg har virkelig kunne bruge hendes viden. Tak af hjertet, Maria

Helle Kristensen med hundene Sif og Wilma

Så rigtigt det hele der blev fortalt

Gulsum Ôksüm med katten Ugur

"Jeg har brugt clairvoyance som rådgivning gennem mange år.... også til mine dyr. 
Men her har jeg fået en sublim seance og stort set ingen "fejl". Da jeg læste mine notater op for min mand, der er MEGET skeptisk (Han har 1 gang før prøvet med en go seance, men aldrig nævnt at ville igen), spurgte han om hun kunne afdødkontakt. Så ville han gerne høre fra vores hund.

Det er IKKE sidste gang jeg bruger Maria's evner og vil give hende mine bedste anbefalinger."

Katja Hougaard Bjarnaa-Andersen med hesten Manse