Telepatisk ridning

Rid med din hest som vejleder

Telepatisk kommunikation kan styrke samarbejdet og forståelsen mellem dig og din hest. Jeg bruger telepati og mine clairvoyante evner i kommunikationen med din hest og formidler beskederne fra den til dig. På den måde kan du få en indsigt i hvad din hest har brug for for at I kan udvikle jer sammen i ridningen. 

I dette forløb indgår 2 sessioner som ligger med ca 14 dages mellemrum.

Første besøg:

I den første session er vi alle tre i boksen, på staldgangen eller på folden. Efter at vi har hilst på hinanden stiller jeg ind på din hest og formidler det den i første omgang gerne vil lade os vide om den. Det kan eksempelvis være:

  • Dens personlighed
  • Relationer til andre heste/personer
  • Trivsel
  • Betydningsfulde oplevelser
  • Evt. blokeringer i dens krop
  • Beskeder til dig     
  • Andet

Afslutningsvis spørger jeg hesten til de ting i ridningen som kan ændres eller forbedres samt hvordan den foretrækker det bliver gjort. Disse ting skal du i bedst muligt omfang forsøge at arbejde videre med frem til næste besøg.

Sidste besøg:

Din hest er opsadlet, og I er klar til at begynde opvarmning på det aftalte tidspunkt. Fra jorden formidler jeg din hests oplevelser og forslag til hvordan du bedst kan hjælpe den fra sadlen.

Pris for hele forløbet 1500 kr + kørsel 

Louise Teilgaard Koch:

"Min hest Skakkur og jeg har været testrytter i projektet “Rid med din hest som vejleder”. Det har for os været et fantastik og givende forløb, hvor jeg endnu en gang har fået en langt større forståelse for min hest og dens ønsker til træning og samvær.

Jeg har måtte omstille min tankegang og sætte mine forventninger på stand by og trænet efter nye tiltag, men aldrig har jeg følt et større sammenhold og ro over min træning.

Et helt uundværligt værktøj, som er formidlet så fint, så præcist og håndgribeligt gennem Maria og hendes dygtige evner, jeg har fået så meget med og jeg har allerede booket min næsten ridetime sammen med Maria

Jeg er målløs og Alvin (skakkur ønskede sig en kælenavn) har redet hele bane rundt uden at hoppe, kigge spænde op eller finde på.... utroligt hvad lidt indsigt kan skabe af sammenhold ! Vi er på vej og den rigtige vej!"