Tips og tanker om telepati

Forstå dyrene intuitivt – de første små skridt ind i telepatiens verden

 

Her er en lille introduktion til dig som gerne vil åbne dig for at forstå dyrene mere intuitivt.

Kommunikation mellem dyr og mennesker - ja for den sags skyld mellem alt levende på vores jord – har eksisteret længe før der blev opfundet ord, sætninger og tanker. Det er en ældgammel måde at mærke hinanden på som er skabt i overensstemmelse med vores oprindelige natur. Evnen til gensidig forståelse på tværs af arter hæver sig på den mest fantastiske måde over det menneskeskabte sprog og endda vores nonverbale kropssprog. Det er altså noget som vi i gennem historien har lageret dybt i os som levende væsner og som muligvis er blevet undertrykt af forskellige faktorer undervejs i opbygningen af vores teknologiske samfund. Når mange moderne mennesker kan have svært ved at begribe det, kan en af årsagerne være, at vi i den vestlige kultur løfter vores opmærksomhed på kompetencer som analyse, beregning, systematisering og logik frem for indføling, intuition og energi. Neurologisk set er det dermed den højre halvdel af hjernen som bliver trænet mindre end den venstre. Men her er en god nyhed: Denne evne ligger stadig gemt i os alle, og hvis du besidder et åbent hjerte med stor kærlighed til dyrene og gerne vil kommunikere med dem mere intuitivt, så skal du vide at DU KAN FAKTISK OGSÅ! 

Lad mig give dig et par eksempler:

Du får en tanke om et dyr helt ud af det blå, som på ingen måde passer ind i sammenhæng med det du er i færd med. Du ved ikke helt hvad du skal gøre ved det, så du skyder det fra dig og kommer videre med din dag. Hvis du nu alligevel stopper op og undrer dig over, hvor den kom den fra, kan man let begynde at tvivle på om det overhovedet fandt sted. Var det en besked fra dit dyr, en svag mavefornemmelse eller din fantasi som spiller dig et pus? Men hold bare fast i hvad du opfangede.

Det er sandsynligvis ikke indbildning, men en kærlig, telepatisk henvendelse fra et dyr til dig.

Hvis du har lyst til at udforske det mere, giver jeg dig her nogle enkle råd:

  • Sæt dig et sted, hvor du kan være uforstyrret og i fred for en stund
  • Tag en dyb indånding, slap af i hele din krop og lad roen falde over dig
  • Fokuser på at være tilstede 100 % i nuet
  • Nulstil dit sind ved at tømme dit hoved for tanker og bekymringer (ja, den er svær! Men prøv så godt du kan)
  • Send din kærlige intension til dyret om at ville forstå på dens præmisser
  • Forbered dig på at modtage dyrets beskeder i alle de former de vælger at fremtræde. Det kan være meget forskelligt.
  • Hav tillid til din egen proces med at udvikle dine telepatiske evner og din intuition.

Tjekspørgsmål til det du tror er telepatiske beskeder:

  • Var det dine egne behov, bekymringer, ønsker, forhåbninger?
  • Var det andre personers behov, forventninger, ønsker?
  • Var det dine bekymringer og angst for dit dyrs trivsel og sundhed?

Kan du ærligt med hånden på hjertet svare ”nej” til alle tre spørgsmål, kan du trygt stole på dine fornemmelser. På den måde kan du komme i bedre kontakt med dit dyr og begynde at kommunikere telepatisk.

Mit bedste råd: Vær åben, træn det og øv dig! Vær overbærende med dine fejltolkninger i starten og prøv så igen! Du må ikke give op! Dine dyr vil være dig dybt taknemmelig i deres hjerter for din lyst til at lytte telepatisk til dem!

Rigtig god fornøjelse!